Splošni pogoji


Cene

Vse cene so v € (evrih) in vključujejo DDV.


 
Turistična taksa

Turistična taksa ni vključena v ceno. Trenutno znaša 1,00 € za odraslo osebo na dan, otroci do 7. leta turistične takse ne plačajo, otroci od 7 do 18 leta imajo 50% popust.


 
Rezervacija in plačilo

Nočitev plačate pred prihodom z nakazilom na TRR SI56 0230 0387 1477 983 (NLB d.d.). Če imate kakršnekoli dodatne zahteve ali želje, nam jih sporočite preden potrdite rezervacijo.


 
Odpoved rezervacije

Do 14 dni pred prihodom je odpoved rezervacije brezplačna. Za odpoved rezervacije 14 dni ali manj pred prihodom, vam bremenimo račun za 100% znesek rezervacije. V primeru predhodnega odhoda, zadržimo 100% plačilo nočitev. Pridržujemo si pravico do odpovedi rezervacije in v posebnih okoliščinah pravico do preklica ali spreminjanja. Če pride do odpovedi rezervacije z naše strani, smo vam dolžni poiskati drugo nastanitev enake ali boljše kvalitete, za enako ali nižjo ceno ter vam organizirati prevoz. Repincelj apartmaji ne prevzamejo nobene odgovornosti za morebitne nevšečnosti, ki bi nastale, če gost ne bi prejel obvestila o spremembi, zaradi nepravilnih kontaktnih podatkov.


 
Prijava

Prijava je možna od 13:00 naprej. Nimamo 24 urne recepcije, zato vas prosimo, da nam sporočite predvideno uro prihoda do 12 ur pred prijavo. Če pridete nenajavljeni, lahko čakate na prijavo do ene ure. Hvala za razumevanje. Zgodnji prihod v apartmaje je možen ob predhodni najavi, glede na razpoložljivost namestitve. Ob prihodu se opravi prijava gostov. Potrebovali bomo podatke osebnih dokumentov ali potnih listov, vseh gostov, ki bodo prenočevali v apartmaju. Bivanje v apartmajih je dovoljeno samo gostom, ki se prijavijo na recepciji. Za osebe, ki se ne prijavijo, Repincelj apartmaji ne prevzemajo nikakršnih odgovornosti. Osebe, ki niso prijavljene in se nastanijo v apartmajih brez vednosti Repincelj apartmajev, so same materialno in kazensko odgovorne za prijavo. Lastnik si pridržuje pravico, da prepove vstop ali odslovi celo skupino, če število oseb presega število, določeno rezervaciji.


 
Odjava

Prosimo, da apartma zapustite do 10:00. Kasnejša odjava je možna glede na razpoložljivost apartmajev in proti doplačilu.


 
Zajtrk

Samopostrežni kontinentalni zajtrk ni vključen v ceno storitve.


 
Čiščenje

Po vsakem odhodu gostov je apartma generalno očiščen. Dodatno dnevno čiščenje je možno ob najavi ob prihodu in proti doplačilu.


 
Pritožbe

Vse reklamacije in pritožbe, morajo biti podane na recepciji, v času bivanja. Kasnejših reklamacij ne upoštevamo.


 
Osebni predmeti

Ne odgovarjamo za krajo osebnih stvari, dragocenosti in dokumentov iz apartmajev ter prevoznih sredstev. Za pozabljene predmete ne odgovarjamo.


 
Škoda

Gost odgovarja za škodo, ki je nastala po njegovi krivdi ali po krivdi tistih, za katere odgovarja in tistih, ki ga obiščejo. Gost uporablja vse naprave v apartmaju v skladu z navodili za varno uporabo. Če pride do izginotja ali poškodovanja inštalacij, pohištva, naprav ali druge opreme apartmaja, nas obvestite na +386 (0)70 545 478. V kolikor gost, škodo povzroči namerno ali iz malomarnosti, jo je dolžan povrniti.


 
Pravica vstopa

Pridržujemo si pravico, da lastnik in vzdrževalci lahko vstopijo v apartma, zaradi nujnih vzdrževalnih del ali pregleda.


 
Osebni podatki

Vse pridobljene podatke o gostih, varujemo v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS št. 86/04 in 67/07). Šteje se, da gost s sprejemom ponudbe pristaja na uporabo teh podatkov tudi za namene statistične obdelave in obveščanja o ponudbi. Če gost tega ne želi, lahko to izjavi ob prijavi. To ne velja za posredovanje osebnih podatkov ob prijavi.


 
Avtorske pravice

Vse informacije, logotipi in fotografije, objavljene na tej spletni strani, so last podjetja Ida Podboršek - sobodajalka in so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali drugih oblik zaščite intelektualne lastnine.


 
Omejitev odgovornosti

Repincelj apartmaji se bodo trudili zagotavljati točne in ažurne podatke na svoji internetni strani. Uporabnike pa opozarja, da so podatki in besedila informativnega značaja, zato ne jamči in ne prevzema nobene odgovornosti za njihovo točnost in celovitost strani. Uporabniki vsebino na našem spletnem mestu uporabljajo na lastno odgovornost. Repincelj apartmaji niso odgovorni za morebitno občasno nedelovanje strani, za morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Prav tako pa za to ni odgovorna nobena druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi tega spletnega mesta. Iz teh razlogov ne odgovarja za nobeno škodo ali neprijetnosti, ki bi izhajale iz obstoja spletnega mesta, iz dostopa do in/ali uporabe in/ali nezmožnosti uporabe informacij na tem spletnem mestu in/ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini, ne glede na to, ali so bili obveščeni o možnosti take škode. Na spletnem mestu www.repincelj.si obstajajo tudi povezave na druge spletne strani, vendar Repincelj apartmaji, ne odgovarjajo za točnost podatkov in informacij, pridobljenih na teh straneh. Prav tako pa ne odgovarja za točnost informacij pridobljenih na straneh za katere nudi povezavo ali referenco in ne prevzema nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh. Repincelj apartmaji si pridržujejo pravico, da kadarkoli spremenijo, dodajo ali odstranijo vsebino iz svojega spletnega mesta, na kakršen koli način, delno ali v celoti, ne glede na razlog in brez predhodnega opozorila.


 

Mengeš, 21. 1. 2022

Ida Podboršek - sobodajalka